Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 22
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 25
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 23
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 15
Mielonka ,,Lamparcia'

Na ta porcje wykorzystalemMieso- lopatka 800g-boczek 800 g-wolowina 900gPrzyprawy-peklo sol 18-20 g/ kg do wolowiny-peklo sol 8g/kg + 8g/ kg soli kamiennej lub morskiej nie jodowanej do mieska z boczk...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 75
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 848
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 153
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 252
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 173
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 130
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1356
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 729
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 263