Mielonka ,,Luncheon meat w osłonce w/g JackaW
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2021/04/mielonka-luncheon-meat-w-osonce-wg.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie było na maszynce nr. 8-karkówka 2 kg / 8 mm-boczek bez skóry 1 kg (bardziej tłusty niż chudy) / 5 mm-mięso z golonki razem z tłustym 1 kg /4 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 18 g/kg-pieprz czarny drobno mielony 1-2 g/kg-czosnek świeży dobrej jakości 2 g/kg-przyprawa lunch meat 1-2 g/kg-woda 20 %-skrobia ziemniaczana...
Najnowsze przepisy
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 13
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 17
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 14
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 24
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 35
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 179
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 182
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1397
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 190
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 258
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 271
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 433
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 420
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 319
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 317
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 309
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 266
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 183
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 159
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 145
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 127









































