Najnowsze przepisy
Przepis na super prostą, mega puszystą i lekko słodką... ⇖ 0
Moje ukochane szparagi już królują, korzystam więc... ⇖ 17
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 21
Zdrowe gotowanie to nie tylko trend, ale istotny element... ⇖ 16
Tradycyjna babka ziemniaczana – przepis na chrupiące i... ⇖ 16
Czas działania korzenia maca jest tematem, który zyskuje... ⇖ 22
Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem to pomysł... ⇖ 23
Od sąsiadki Joli z jej ekspresu jest pyszne cappuccino i... ⇖ 16
Mielonka Tyrolska

Przepis autorski:SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na maszynce nr 8Proponuję dwa składy surowca do wyboru.Wersja pierwsza-1,5 kg boczek ( bardziej tłusty niż chudy ) /5 mm- 1,5 kg karkówka / 8 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłustym /4 mmWersja druga-2 kg boczku (bardziej tłusty niż chudy ) /5 mm-1 kg wołowiny kl. 2 /8 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłusty / 4...
Przepisy z bloga
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 84
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 52
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 98
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 110
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 144
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 117
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 92
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 255
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 126
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 154
Przepisy na czasie
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 177
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 103
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 93
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 84
Kapusta kiszona, choć często niedoceniana, to prawdziwy... ⇖ 45