Najnowsze przepisy
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 13
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 32
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 33
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 28
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 73
Mielonka wieprzowa nr.3
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5 mm-1 kg boczek / 5 mm-0,8-1 kg mięso z golonki tylnej razem z tłustym / 5 mm-skórki około 200 g do całości surowca ( skóra z golonki i boczku naszego surowca) /2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-rosół z gotowania skórek i kości z golonki 400 ml do całości-skrobia ziemniaczana 2%-peklosól 15 g/kg-pieprz czarny 2-3...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86