Mamy 230655 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Słodkie kartofelki

Słodkie kartofelki

Słodkie kartofelkiKulki orzechowe, które przyrządza się... ⇖ 14

Czy Karczochy Są Zdrowe?

Czy Karczochy Są Zdrowe?

Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 8

Kotlety ziemniaczane z...

Kotlety ziemniaczane z...

Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 13

Prosto z Twojej Kuchni...

Prosto z Twojej Kuchni...

Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 32

Ekspresowy deser z...

Ekspresowy deser z...

Serdecznie witam i zapraszam na przepyszny deser z... ⇖ 30

Ciastka czekoladowe bez...

Ciastka czekoladowe bez...

Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 33

Blitva na lešo

Blitva na lešo

Z cyklu smutne jedzenie w pracy , ale wiosna... ⇖ 17

Grillowany camembert z...

Grillowany camembert z...

Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 28

Brzoskwiniowy Obłok...

Brzoskwiniowy Obłok...

Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 73

Drożdżówki z serem i...

Drożdżówki z serem i...

Jeśli lubicie drożdżówki, które rozpływają się w... ⇖ 142

Wyświetlono: 541 razy

Mielonka wieprzowa nr.3

Mielonka wieprzowa nr.3

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5 mm-1 kg boczek / 5 mm-0,8-1 kg mięso z golonki tylnej razem z tłustym / 5 mm-skórki około 200 g do całości surowca ( skóra z golonki i boczku naszego surowca) /2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-rosół z gotowania skórek i kości z golonki 400 ml do całości-skrobia ziemniaczana 2%-peklosól 15 g/kg-pieprz czarny 2-3...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 29

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 73

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 72

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 91

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 114

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 102

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM