Najnowsze przepisy
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 3
Przepis na pyszne i pięknie się prezentujące ciasto z... ⇖ 4
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 26
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 19
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 23
Mielonka wieprzowa w tłuszczu w/g .JackaW
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl /szarpak-1 kg podgardle /8 mm-1 kg pachwina /8 mm- 1 kg słonina /8 mm-skórki wieprzowe 60 g /kgPodgardle i pachwina dajemy z przyrostem mięsnym większym lub mniejszym, w zależności jaki wyrób chcemy uzyskać, mniej lub bardziej tłusty. W moim wypadku podgardle i pachwina była z mięskiem w ilości około 50 %.PRZYPRAWY I MATERIAŁY...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90