Mamy 191115 przepisów na 599 blogach.

Wyświetlono: 282 razy

Mielonka wieprzowa

Mielonka wieprzowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,5 kg /sitko fi 5 mm-karkowka 0,5 kg /sitko fi 5 mm-boczek bez skory 1 kg /sitko fi 5 mmPRZYPRAWY, SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo sol 14-15 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-galka muszkatolowa 0,5 g/kg-ziele angielskie 0,5 g/kg-lisc laurowy 0,5 g/kg-czosnek...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Placki ziemniaczane

Placki ziemniaczane

Mam dla Was najlepszy przepis na placki... ⇖ 0

Rurki z kremem budyniowym

Rurki z kremem budyniowym

Kruche rurki z aksamitnym kremem budyniowym... ⇖ 16

7 produktów...

7 produktów...

Zmiana nawyków żywienia nie jest prosta.... ⇖ 0

Puree ziemniaczane

Puree ziemniaczane

Podanie ziemniaków można odmienić w bardzo... ⇖ 14

Napoleonki z ciasta...

Napoleonki z ciasta...

napoleonki z ciasta francuskiego to pyszna... ⇖ 16

Gulasz z trzech mięs i...

Gulasz z trzech mięs i...

Gulasz z trzech mięs, mnóstwa zieleniny i... ⇖ 18

Budyniowiec z kajmakiem

Budyniowiec z kajmakiem

Budyniowiec z kajmakiem to propozycja na pyszne... ⇖ 23

Pieczarki faszerowane...

Pieczarki faszerowane...

Przystawka z pieczarkami w roli głównej. Prosta... ⇖ 427

Sernik na zimno z owocami

Sernik na zimno z owocami

Bajecznie prosty przepis na pyszny sernik na... ⇖ 29

Ciasto  Delicja

Ciasto Delicja

Niektórych ciast po prostu nie trzeba opisywać-... ⇖ 34

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM