Mielonka wieprzowo-drobiowa z indyka
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2020/03/mielonka-wieprzowo-drobiowa-z-indyka.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka nr.8-peklosól 15 g /kg-1 kg boczku bez skóry / 5 mm-1 kg mięsa z golonki razem z tłustym / 5 mm-2 kg mięsa z indyka (gulaszowe) / 5 mm-ugotowana do miękkości i zmielona na fi 2,5 skóra z golonkiPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 g /kg pieprz czarny-1 g/kg pieprz ziołowy białowieski-5 g/kg włoszczyzna suszona-2 g/kg czosnek świeży...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 17
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 25
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 28
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 29
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 35
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 240
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 195
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1459
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 204
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 255
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 272
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 287
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 467
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3144
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 732
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 716
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































