Najnowsze przepisy
Pyszny szybki obiad, który naprawdę przygotujesz w kilka... ⇖ 9
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 31
Prosta ,bardzo kolorowa, pełna warzyw tarta, idealna i... ⇖ 15
Dlaczego warto dodać jarmuż do koktajlu i jak go dobrze... ⇖ 20
Przepis na pyszne ciasto z kremem! Ta rolada Białe Kinder... ⇖ 27
Pyszne, proste ciasto z jagodową nutą Wszystko mi w nim... ⇖ 23
Mielonka wieprzowo-drobiowa z kurczaka

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka nr.8-1 kg boczku bez skóry / 5 mm-1 kg mięsa z golonki razem z tłustym / 5 mm-2 kg mięsa bez skór z kurczaka (ćwiartki) / 5 mm-ugotowana do miękkości i zmielona na fi 2,5 skóra z golonki i boczku (wychodzi około 40-50 g/kg)PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15 g /kg-1,5 g /kg pieprz czarny-1 g/kg pieprz ziołowy...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 70
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 727
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 88
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 144
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 156
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 227
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 168
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 128
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 292
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 206
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 46
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 44
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 39
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 38
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 33
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 33
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 31
Banalny deser na te upalne dni! Lody o smaku orzechów... ⇖ 28