Mamy 222174 przepisów na 629 blogach.

Wyświetlono: 316 razy

Mielonka wieprzowo-drobiowa z kurczaka

Mielonka wieprzowo-drobiowa z kurczaka

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka nr.8-1 kg boczku bez skóry / 5 mm-1 kg mięsa z golonki razem z tłustym / 5 mm-2 kg mięsa bez skór z kurczaka (ćwiartki) / 5 mm-ugotowana do miękkości i zmielona na fi 2,5 skóra z golonki i boczku (wychodzi około 40-50 g/kg)PRZYPRAWY I...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Cudowne właściwości...

Cudowne właściwości...

Pomarańcze to bogactwo witamin i związków... ⇖ 5

Barszcz czerwony z...

Barszcz czerwony z...

Barszcz czerwony z botwinką – kuchnia... ⇖ 8

Gołąbki z młodej...

Gołąbki z młodej...

Sezon w pełni, młoda kapusta w promocji, więc... ⇖ 13

Ciasto z truskawkami na...

Ciasto z truskawkami na...

Ponownie zachęcam do czerpania pełnymi... ⇖ 18

Najlepsza sałatka...

Najlepsza sałatka...

Najlepsza sałatka ziemniaczana do grilla z... ⇖ 47

Sernik z musem gruszkowym

Sernik z musem gruszkowym

Sernik jest takim ciastem, że można go... ⇖ 7

Ucierany Budyniowiec z...

Ucierany Budyniowiec z...

Ucierany budyniowiec z rabarbarem i kruszonką to... ⇖ 182

Gofry wytrawne fit z...

Gofry wytrawne fit z...

Gofry wytrawne fit z wędzonym łososiem to... ⇖ 8

Sałatka z makaronem i...

Sałatka z makaronem i...

Coś pysznego dla miłośników makaronu! Pyszna... ⇖ 30

Tagliatelle z klopsikami

Tagliatelle z klopsikami

Tagliatelle z klopsikami, czy to tylko bajkowe... ⇖ 8

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM