Najnowsze przepisy
Klasyczny sernik z rosą, nazywany również sernikiem z... ⇖ 47
Pyszne naleśniki ze szpinakiem to smakowite danie, które... ⇖ 46
Keto zupa koperkowa z jajkiem to jedno z tych dań, które... ⇖ 45
Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami i dziś mam... ⇖ 57
Mielonka wieprzowo-drobiowa z kurczaka
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka nr.8-1 kg boczku bez skóry / 5 mm-1 kg mięsa z golonki razem z tłustym / 5 mm-2 kg mięsa bez skór z kurczaka (ćwiartki) / 5 mm-ugotowana do miękkości i zmielona na fi 2,5 skóra z golonki i boczku (wychodzi około 40-50 g/kg)PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15 g /kg-1,5 g /kg pieprz czarny-1 g/kg pieprz ziołowy...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 89