Mielonka wieprzowo-drobiowa z kurczaka
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2020/05/mielonka-wieprzowo-drobiowa-z-kurczaka.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie maszynka nr.8-1 kg boczku bez skóry / 5 mm-1 kg mięsa z golonki razem z tłustym / 5 mm-2 kg mięsa bez skór z kurczaka (ćwiartki) / 5 mm-ugotowana do miękkości i zmielona na fi 2,5 skóra z golonki i boczku (wychodzi około 40-50 g/kg)PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15 g /kg-1,5 g /kg pieprz czarny-1 g/kg pieprz ziołowy...
Najnowsze przepisy
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 13
Chmurka z jabłkami na biszkoptach Pyszne, łatwe ciasto... ⇖ 14
Orzeszki, jak zrobić te pyszne, nadziewane ciasteczka ?... ⇖ 11
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja... ⇖ 13
Zrobicie go w kilka minut .Banalnie prosty ale pyszny,... ⇖ 18
Cynamonowe wypieki to jedne z najbardziej lubianych u mnie... ⇖ 15
Uwielbiam wszelkiego rodzaju miodowniki. Kojarzą mi się z... ⇖ 20
Sos koperkowy do ryby to klasyka kuchni domowej, która... ⇖ 24
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 154
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 176
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1345
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 183
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 238
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 251
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 264
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 422
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1736
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1084
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 893
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 850
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 788
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 490
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 420









































