Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 21
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 59
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 44
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 10
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 33
Mielonka z dzika
SUROWIEC-szynka z dzika 5 kg-podgardle wieprzowe 1,5 kg-skórki wieprzowe 400 gPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15g /kg-pieprz czarny 4 g/kg-przyprawa do dziczyzny 6g/kg (przyprawa z firmy RUNO)-czosnek duża główka-woda 15%-skrobia 3%WYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90