Najnowsze przepisy
Słodliwka pospolita, znana z wyjątkowego smaku i licznych... ⇖ 9
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 9
Motywacja do ćwiczeń i zdrowej diety to fundament, na... ⇖ 12
Dobry bulion to podstawa każdego risotto. Uwielbiam... ⇖ 23
Dziś zapraszam na fantastyczny deser. Leciutki biszkopt z... ⇖ 41
Mielonka z dzika

SUROWIEC-szynka z dzika 5 kg-podgardle wieprzowe 1,5 kg-skórki wieprzowe 400 gPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15g /kg-pieprz czarny 4 g/kg-przyprawa do dziczyzny 6g/kg (przyprawa z firmy RUNO)-czosnek duża główka-woda 15%-skrobia 3%WYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 48
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 93
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 101
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 134
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 109
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 86
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 237
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 121
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 148
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3407
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1850
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1265
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1257
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1172
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 972
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 793
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 748
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 634
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 625