Mielonka z weka ,,jak dawniej

Ponizszy przepis byl juz przeze mnie przedstawiany z ta roznica tylko, ze ta mielonka jest w sloiku i byl tu zastosowany proces pasteryzacji, a w pierwszej wersji byla to mielonka z praski parzona za pomoca cyrkulatora. W smaku i konsystencji roznicy nie stwierdzam natomiast mysle ze w sloiku taka mielonka jest lepsza ze wzgledu dluzszy okres spozycia.SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ ...
Najnowsze przepisy
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 5
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 10
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 13
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 119
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 152
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1144
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 158
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 216
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 226
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 214
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 367
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 244
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 295
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 175