Najnowsze przepisy
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 23
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 75
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 80
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 77
Nałęczowski, tradycyjnie polski - podsumowanie akcji PPCh
Klasyka rodem z czasow gieesowkich i spolemowskich piekarni, pszenno-zytni chleb ze zniewalajacym aromatem kminku. Chleb naleczowski z dodatkiem soli i kminku, posypany makiem lub czarnuszka, to typ...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 847
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1067
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 849
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 715
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 720
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 711
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 1018
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 728
Kilka dni temu odkrylem zagubione na polce opakowanie... ⇖ 807
Choc pieke chleb albo bulki prawie co tydzien, dawno nie... ⇖ 773
16 pazdziernika to Światowy Dzien Chleba, ustanowiony... ⇖ 743
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4034
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3541
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2268
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1493
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 967
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 832
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 822