Najnowsze przepisy
W czasach, gdy tempo życia nieustannie przyspiesza, a... ⇖ 10
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 11
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 13
Na ten przepis trafiłam przypadkiem, kiedy w lodówce... ⇖ 19
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 17
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 24
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 25
Nalewka jabłkowo - miętowa

SKŁADNIKI-2 kg jablek-2 litry alkoholu 50-70 %-10 gozdzikow-pol laski wanilii-pol laski cynamonu-10 gram swiezej miety-0,5 kg cukru (ilosc cukru w zaleznosci od slodkosci jablek)WYKONANIEUmyte jablka pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy w cienkie plastry.Wrzucamy do sloja, dodajemy reszte skladnikow oprocz cukru i zalewamy alkoholem.Zakrecamy i odstawiamy w ciemne miejsce na 3 miesiace. Ws...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 73
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 838
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 245
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 129
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 679
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 477
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 366
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 343
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 192
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 127