Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 2
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 8
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 5
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 4
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 12
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 12
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 16
Łopatka wędzona
SUROWIEC-1,5 kg miesnia lopatkiPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol w ilosci 80 g na litr wody i 1 kg miesa lub 40 g peklosoli na 400 g wody i 1kg miesa.Pierwszy i drugi sposob dodatkowo z nastr...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90