Pachwina i podgardle
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2016/01/przepis-pachwina-i-podgardle-nacieramy.html
PrzepisPachwina i podgardle nacieramy obficie czosnkiem wycisniėtym przez praske i wkladamy w sol kamienna lub morskæ nie jodowana,ma byc cala zasypana na minimum 3 miesiace.I jest gotowa.Jesl...
Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 10
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 9
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 8
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 148
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 170
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1330
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 176
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 235
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 245
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 255
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 410
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 283
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 733
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 595
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 280
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 269
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 219









































