Pachwina i podgardle
		Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2016/01/przepis-pachwina-i-podgardle-nacieramy.html
		PrzepisPachwina i podgardle nacieramy obficie czosnkiem wycisniėtym przez praske i wkladamy w sol kamienna lub morskæ nie jodowana,ma byc cala zasypana na minimum 3 miesiace.I jest gotowa.Jesl...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 5
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 11
Dziś mam dla Was ekspresowy przepis na moją ulubioną,... ⇖ 16
Domowy Döner Kebab z Mięsem i Chlebem z PatelniNie musisz... ⇖ 11
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 137
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 161
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1250
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 169
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 229
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 235
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 241
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 397
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 265
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 64
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































