Mamy 230600 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Placuszki wyborne z...

Placuszki wyborne z...

Witam Kochani! Polecam smakowity sposób na kasze jaglaną,... ⇖ 16

Sałatka Z Łososiem...

Sałatka Z Łososiem...

Jeśli poszukujesz wykwintnej i łatwej w... ⇖ 16

Ciasto o cytrynowym...

Ciasto o cytrynowym...

Artykuł Ciasto o cytrynowym aromacie z rabarbarem i... ⇖ 37

Owsianka kawowa z...

Owsianka kawowa z...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 32

Fasolka po bretońsku.

Fasolka po bretońsku.

Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie... ⇖ 42

Kluski na parze z...

Kluski na parze z...

Proste, a zarazem wyśmienite warzywne danie z... ⇖ 22

Ciasto METROWIEC-stary,...

Ciasto METROWIEC-stary,...

Cześć KochaniNa moim blogu i kanale YouTube staram się... ⇖ 73

Zupa szpinakowa  Ala...

Zupa szpinakowa Ala...

 Szpinakowa 'ALA szczawiowa ? Otóż to a jak się ją... ⇖ 28

Bananowe placuszki z...

Bananowe placuszki z...

Bananowe placuszki z borówkami Dziś mam dla Was przepis... ⇖ 32

Strapatsada –...

Strapatsada –...

Strapatsada... ⇖ 24

Wyświetlono: 499 razy

Panettone

Panettone

Klasyczna włoska drożdżowa babka pochodząca z Mediolanu, pełna rodzynkek i kandyzowanej skórki z pomarańczy. W słonecznej Italii jest tradycyjnie pieczona w okresie bożonarodzeniowym. Ja natomiast piekę ją także na Wielkanoc. Możemy użyć do tego specjanej formy do Panettone lub zwykłej tortownicy, której boki wykłada się dodatkowo papierem do pieczenia.Składniki na babkę o...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Insalata di fave

Insalata di fave

Prosta, sezonowa sałatka z bobu, sosu vinaigrette i sera... ⇖ 80

Spaghetti al tonno

Spaghetti al tonno

Przepis na lekką sycylijską pastę z tuńczykiem i... ⇖ 480

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Przepis z tradycyjnej kuchni bolońskiej, typowy dla... ⇖ 363

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 344

Fakes - grecka zupa z...

Fakes - grecka zupa z...

Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 379

Pavlova

Pavlova

Beza chrupiąca z zewnątrz, a delikatna i piankowa... ⇖ 365

Semifreddo al pistacchio

Semifreddo al pistacchio

Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 373

Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe to danie pochodzące z Rzymu. Genialny i... ⇖ 415

Torta di mele

Torta di mele

Włoska szarlotka to puszyste ucierane ciasto z kawałkami... ⇖ 401

Feta zapiekana w...

Feta zapiekana w...

Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 446

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM