Najnowsze przepisy
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 27
Surówka z kapusty pekińskiej Dziś zostawiam Wam przepis... ⇖ 31
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 39
Idealnie byłoby, gdyby danie było z makaronem lolli, ale... ⇖ 31
Zapraszam cię dzisiaj na pyszny obiadek, taki który... ⇖ 28
Pasta madre italiana

Lievito naturale, lievito acido, pasta acida, lievito madre, pasta madre lub crescente - tak we Wloszech nazywaja mieszanine wody i maki, w ktorej rozwijaja sie dzikie drozdze, a bakterie robia swoje....
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 934
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1154
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 932
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 796
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 808
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 787
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 1138
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 813
Kilka dni temu odkrylem zagubione na polce opakowanie... ⇖ 919
Choc pieke chleb albo bulki prawie co tydzien, dawno nie... ⇖ 855
16 pazdziernika to Światowy Dzien Chleba, ustanowiony... ⇖ 830
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 266
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 78
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 76
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 66
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 65
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 64
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 61
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 57