Najnowsze przepisy
Zapraszam na przepis na pyszną sałatkę z kabanosem i... ⇖ 2
Witam Kochani! Polecam smakowity sposób na kasze jaglaną,... ⇖ 33
Pasta madre italiana
Lievito naturale, lievito acido, pasta acida, lievito madre, pasta madre lub crescente - tak we Wloszech nazywaja mieszanine wody i maki, w ktorej rozwijaja sie dzikie drozdze, a bakterie robia swoje....
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 736
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 947
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 730
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 617
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 611
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 612
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 908
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 616