Pasta z jajkiem i konserwą turystyczną
Źródło: http://kulinarnysos.pl/pasta-z-jajkiem-i-konserwa-turystyczna/
Jesli zostala Ci konserwa po ostatnim wyjezdzie, posiekaj ja ze szczypiorkiem i jajkiem. Po polaczeniu z majonezem powstanie bardzo dobra pasta do pieczywa
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 12
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 13
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 23
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 23
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić... ⇖ 601
W dzisiejszych czasach ilość dodatków, do produktów... ⇖ 520
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu... ⇖ 565
To ostatnio mój śniadaniowy faworyt. Nie jest to danie... ⇖ 560
Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana... ⇖ 2086
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 23
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 23
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 13
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 12



























