Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 51
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 115
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 86
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 22
Pasztet drobiowy z indyka z nutą grzybową
SUROWIEC I ROZDRABNIANIESurowiec był mielony na maszynce nr.8 na sitku 2,5 mm dwa razy-pierś z indyka 50%-ścinki z indyka tzw. mięso gulaszowe 25%-wątróbka z indyka 25%PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól warzona 16g/kg-przyprawa do pasztetu 4g/kg-włoszczyzna suszona 5g/kg-suszone grzyby namoczone wcześniej lub można je zetrzeć w moździerzu na proszek mogą być...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90