Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 38
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 67
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 74
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Pasztet i wędliny po reanimacji
PrzepisNa pewno nie raz wysychal wam swojski pasztet i wedliny w lodowce a przewaznie tak sie dzieje po swietach lub gdy mamy swieza wedzona wedline a starsza z poprzedniego wedzenia juz nie wyglada j...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 74
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 111
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 88
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 84
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 112
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 519
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3999
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3507
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2260
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1476
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 953
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 828
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 810