Najnowsze przepisy
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 0
Affogato Cold Brew Protein – kawa i lody inaczej Cześć!... ⇖ 4
Prosta zapiekanka z kuskusu perłowego, brokuła, ziaren... ⇖ 5
Dieta dostosowana do grupy krwi B to temat, który zyskuje... ⇖ 6
Kulinarny quiz dworski: kim byłabyś na dworze królowej... ⇖ 11
Wpierw pozorom parówki nie słyną z dobrej opinii, ale od... ⇖ 26
Pieczony boczek, karkówka, polędwica, szynka

SUROWIEC-boczek-karkówka-polędwica-szynkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól nie jodowana 16 g/kg-zioła i przyprawy do smaku-siatka wędzarnicza lub sznurek-termometr z sondą do pomiaru temp w środku wędliny-naczynie żaroodporneWYKONANIEKupione mięso nacieramy dokładnie solą i ulubionymi przyprawami- ziołami i pakujemy próżniowo na 5 dni. Po tym czasie do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 20
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 276
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 54
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 102
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 111
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 103
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 118
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 94
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 258
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 126
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 572
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 276
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 221
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 220
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 211
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 206
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 184
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 134
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 131