Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 5
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 13
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 12
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 6
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 15
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 13
Podgardle konserwowe
SUROWIEC-podgardle z przyrostem miesnym i skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol/sol 50/50 14-15 g/kg-czosnek swiezy 5 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-lisc laurowy mielonym 1 g/kg-ziele angielskie mielone 1 g/kg-cebula suszona rozdrobniona w rekach 3 g/kg-czosnek suszony rozdrobniony w mozdzierzu 2 g/kg-gorczyca mielona 1 g/kg-sloiki-puszki-maszyna do zamykania puszekWYKONANIEKupione podgardle ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90