Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Chrupiący kurczak w kremowym... ⇖ 15
Pyszne ciasteczka, takie małe mini makowce. Mięciutkie,... ⇖ 4
Makowiec japoński to wilgotny i puszysty wypiek, który... ⇖ 24
Sałatka śledziowa z burakiem i groszkiem to doskonałe... ⇖ 13
Szukacie pomysłu na ciekawe ciasto na świąteczny stół?... ⇖ 25
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 34
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 19
Witam Kochani! Amatorom schabu polecam, zwłaszcza Tym z... ⇖ 30
Dobra kawa to sztuka, w której każdy element ma znaczenie... ⇖ 29
Podgardle wędzone i parzone
SUROWIEC-podgardle najlepiej z przyrostem miesnym 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sol 30-40 g/kg-peklosol 30-40 g/kg-pieprz czarny mielony 4 g/kg-kolendra mielona 3 g/kg-czosnek swiezy wycisni...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 71
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 103
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 84
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 79
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 72
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 108
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 517
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3453
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3373
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2209
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 770
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 746
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 743
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 741