Podgardle wędzone i parzone
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2016/12/podgardle-wedzone-i-parzone.html
SUROWIEC-podgardle najlepiej z przyrostem miesnym 1,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sol 30-40 g/kg-peklosol 30-40 g/kg-pieprz czarny mielony 4 g/kg-kolendra mielona 3 g/kg-czosnek swiezy wycisni...
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 14
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 18
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 14
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 16
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 139
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 161
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1250
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 169
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 229
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 237
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 245
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 399
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 265
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 69
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 67
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 62
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 50








































