Polędwica konserwowa mielona
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2020/11/poledwica-konserwowa-mielona.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na maszynce nr 8.-polędwica 1kl. 2,5 kg / szarpak-warkocz z naszej polędwicy u mnie 700 g /5 mm-boczek 500 g/ 5 mm-mięso z golonki razem z tłustym 800 g / 5 mm PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 18 g/kg-woda 20%-skrobia ziemniaczana 3%-puszki , zamykarka , słoiki WYKONANIE:Polędwicę poddajemy...
Najnowsze przepisy
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 4
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 8
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 9
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 23
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 15
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 33
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 191
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 185
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1432
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 194
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 258
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 273
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 434
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 561
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 475
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 474
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 396
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 361
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 234









































