Najnowsze przepisy
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 12
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 8
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 12
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 15
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 12
Proces wykonania wędliny w szynkowarach i praskach (podstawy)

Zanim przystapimy do wykony naszej wedliny powinnismy wiedziec :1.Kontrola temperatury parzenia – dwa termometryPrzy parzeniu w szynkowarach stosuje dwa termometry. Jeden do kontrolowania temperatur...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 67
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 716
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 84
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 143
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 154
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 139
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 225
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 167
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 128
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 291
Przepisy na czasie
Prosty przepis na pyszny niedzielny obiad, w brew pozorom... ⇖ 1853
Zrazy czy roladki? Jak się u Was mówi na takie zawijane... ⇖ 1045
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 1009
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 676
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 592
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 568
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 511