Pâte fermentée razowe
Źródło: http://grahamka.blogspot.com/2013/12/pate-fermentee-razowe.html
Pâte fermentée razowe, nie z maki bialej, podnosi walory smakowe pieczywa. Moze byc to pozostawiony kawalek ciasta chlebowego z poprzedniego wypieku, lub tez specjalnie przyrzadzony zaczyn na nowy ...
Najnowsze przepisy
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 13
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 13
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 16
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 31
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 1021
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1228
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 1011
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim blogu Las... ⇖ 613
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub... ⇖ 2172
Bardzo popularny w Japonii chlebek w stylu mlecznym... ⇖ 7328
Chleb z udzialem 70% maki zytniej na 3-fazowym ciescie... ⇖ 845
Nie da sie ukryc, ze chlebki na bazie startera Tang Zhong... ⇖ 640
Skoro powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Skoro zrobilo... ⇖ 577
Pieczywo na starterze Tang Zhong robi sie bardzo szybko i... ⇖ 661
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3654
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2305
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1657
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 924
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 878
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 839
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 786









































