Najnowsze przepisy
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 26
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 26
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 44
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 53
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 39
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 96
Pâte fermentée
Jest to po prostu kawalek gotowego ciasta pozostawionego do fermentacji. Tym rozni sie on od innych zaczynow, ze oprocz maki, wody i drozdzy zawiera takze odrobine soli. Ten prosty dodatek poprawia do...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 736
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 947
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 730
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 617
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 611
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 612
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 908
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 617