Pâte fermentée
Źródło: http://grahamka.blogspot.com/2013/01/pate-fermentee.html
Jest to po prostu kawalek gotowego ciasta pozostawionego do fermentacji. Tym rozni sie on od innych zaczynow, ze oprocz maki, wody i drozdzy zawiera takze odrobine soli. Ten prosty dodatek poprawia do...
Najnowsze przepisy
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 3
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 4
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 8
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 13
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 1005
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1214
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 993
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim blogu Las... ⇖ 597
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub... ⇖ 2152
Bardzo popularny w Japonii chlebek w stylu mlecznym... ⇖ 7280
Chleb z udzialem 70% maki zytniej na 3-fazowym ciescie... ⇖ 796
Nie da sie ukryc, ze chlebki na bazie startera Tang Zhong... ⇖ 623
Skoro powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Skoro zrobilo... ⇖ 561
Pieczywo na starterze Tang Zhong robi sie bardzo szybko i... ⇖ 648
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1874
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1099
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 924
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 856
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 805
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 499









































