Najnowsze przepisy
Prosty w przygotowaniu, pyszny i aromatyczny kapuśniak z... ⇖ 8
Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką. Puszyste,... ⇖ 30
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 5
Komunijne ciasto biała trufla jest jednym z lepszych ciast... ⇖ 30
Słonina ziołowa
SUROWIEC-słonina cienka bez skóryPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól nie jodowana 23-24 g/kg-czosnek świeży 4 większe ząbki zgniecione w prasce lub 4-5 g płatek suszony rozdrobniony w moździerzu-pieprz cytrynowy 2 g/kg-zioła prowansalskie 3 g/kg-cebula suszona 3-4 g /kg-słoiki / puszki-szybkowarWYKONANIEPłaty słoniny tniemy w paski- słupki na wysokość...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86