Najnowsze przepisy
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 16
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 17
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 23
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 12
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 18
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 16
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 23
Szynka konserwowa mielona w/g JackaW
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem podpierając się przepisem Centralnego przemysłu mięsnego z 22.04.1976 r. szyfr 7062, 7062P ,,Szynka mielona Chopped Ham SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robiłem na maszynce nr. 8-2,5 kg szynka 1 kl. w moim wypadku z kulek / szarpak-0,5 kg boczek /8 mm-1 kg mięsa z golonki tylnej razem z tłustym /5 mm ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90