Najnowsze przepisy
Dieta zgodna z grupą krwi AB staje się coraz bardziej... ⇖ 4
Wprowadzenie do tematu: Obiad z piersi kurczaka przepisy... ⇖ 6
Wprowadzenie do sałatki wegetariańskiej Dlaczego warto... ⇖ 6
Wprowadzenie do tematu Sernik inaczej przepis Sernik to... ⇖ 6
Wprowadzenie do Sernika z Oreo Historia sernika i jego... ⇖ 6
Wprowadzenie do ciasta dyniowego Dlaczego warto spróbować... ⇖ 6
Wprowadzenie do Zapiekanki Kebab Gyros z Makaronem Co to... ⇖ 6
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na prosty, a mimo to... ⇖ 16
Młoda kapusta pieczona z boczkiem, pyszna Młoda kapusta... ⇖ 19
Szynka konserwowa-prasowana typu HAM

SKŁADNIKI-szynka (waga wedlug wielkosci praski lub szynkowaru) ja kupilem dwie plaskie po okolo 700 g-peklosol 17-22 g/kg-zelatyna opcjonalnie jesli chcemy uzyskac galaretke w wyrobie lub jak robimy ...
Przepisy z bloga
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 54
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 51
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 97
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 109
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 144
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 111
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 90
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 253
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 124
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 154
Przepisy na czasie
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 154
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 73
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 65
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 54
Kapusta kiszona, choć często niedoceniana, to prawdziwy... ⇖ 29
Super błyskawiczne gofry od Pan Shaky, które nie zajmują... ⇖ 27