Najnowsze przepisy
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 6
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 4
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 21
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 20
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 29
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 24
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 20
Szynka konserwowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg szynka 1 kl. w moim wypadku z kulek / krojona w kostkę 2-3 cm i delikatnie potraktowane tłuczkiem do schabowych-0,8-1 kg golonka 3 kl / 2-3 mm- 30-40 g/kg skórki wieprzowe /ugotowane do miękkości, wystudzone i rozdrobnione 2,5 mmPs . Wyżej pokazany wyrób był robiony bez skórek lecz skórki polecam jak ktoś chce mieś galaretkę zwartą. U mnie była znikoma...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90