Najnowsze przepisy
Warstwowa sałatka z fasolką szparagowej to bardzo prosty... ⇖ 2
Super proste i przepyszne ciasto z truskawkami bez... ⇖ 14
Szukasz zdrowszych alternatyw dla sklepowych słodkości?... ⇖ 4
Pyszne i szybkie do przygotowania puszyste placuszki na... ⇖ 17
Polska kuchnia to nie tylko jedzenie, to cała kultura,... ⇖ 4
Znasz kotleciki z gotowanych i surowych ziemniaków? Ja... ⇖ 9
Sałatka wiosenna rzodkiewkowaProsta sałatka z rzodkiewki,... ⇖ 6
Ciasto z owocami w 15 minut to idealny pomysł na smaczny... ⇖ 14
Naleśniki z kurczakiem zapiekane w piekarniku to pyszny... ⇖ 16
Szynka prasowana -parzona Sous Vide
Bedziemy potrzebowac :-szynka (w moim wypadku dwie kulki i jedna plaska)-peklosol 19 g/kg-praska-cyrkulator-duzy garnek lub lodowka turystyczna do parzenia-worki i pakowaczka prozniowaWykonanie:Kupione miesko poddajemy klasyfikacji staramy sie wyciac wszystkie blonki. Teraz uplastyczniamy tluczkiem do schabowych ale bez przesady. Dodajemy peklosol pakujemy w proznie i odkladamy do lodowki w ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 89