Najnowsze przepisy
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 10
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 33
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 42
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 50
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 64
Szynka z piekarnika
SKŁADNIKI-szynka-peklosólWYKONANIESzynkę peklujemy na mokro z nastrzykiem 80-100 ml na kg mięsa. Osobiści peklowałem według kalkulatora peklowania na mokro 5-7 dni w temp. 4-6 stopni w lodówcehttps://www.wyroby-domowe.pl/peklowanie-mokro-i-10.htmllubGdy mięso już się zapeklowało trzeba szynkę związać lub dać w siatkę, następnie przechodzimy do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86