Najnowsze przepisy
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 12
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 19
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 22
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 23
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 50
Szynka z piekarnika

SKŁADNIKI-szynka-peklosólWYKONANIESzynkę peklujemy na mokro z nastrzykiem 80-100 ml na kg mięsa. Osobiści peklowałem według kalkulatora peklowania na mokro 5-7 dni w temp. 4-6 stopni w lodówcehttps://www.wyroby-domowe.pl/peklowanie-mokro-i-10.htmllubGdy mięso już się zapeklowało trzeba szynkę związać lub dać w siatkę, następnie przechodzimy do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 73
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 838
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 245
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 129
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 672
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 471
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 338
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 123