Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 93
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 36
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 41
Tartine Bread
Przepis na ten wyjatkowy bochenek zostal opracowany przez Chada Robertsona, ktory jest wlascicielem legendarnej piekarni Tartine Bakery w San Francisco. Chleb wychodzi perfekcyjny, ma wyjatkowo chrupiaca skorke, a miazsz wilgotny i pelen nieregularnych duzych dziurek. Przygotowanie jest czasochlonne, ale gwarantuje, ze smak wynagradza wlozony trud i bedziecie czesto wracac do tego przepisu. Zate...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 348
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 382
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 375
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 452