Najnowsze przepisy
Składniki: papryka czerwona 3 kg, cukinia 4 sztuki... ⇖ 12
Szybka, zdrowa i pełnowartościowa sałatka ziemniaczana z... ⇖ 20
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 22
Pyszny szybki obiad, który naprawdę przygotujesz w kilka... ⇖ 27
Tatar z buraka

Zapraszam Wedlug tradycji, nazwa potrawy pochodzi od jednego z plemion mongolskich tworzacych „Zlota Orde” Czingis Chana, ktora w XIII w. najechala ziemie Europy srodkowo-wschodniej. Jej pozostalosci, ktore osiadly na Polwyspie Krymskim, zwyczajowo zwano Tatarami. U schwytanych w czasie wojen Tatarow, na grzbietach koni, pod siodlem czesto znajdowano cienkie platy surowego miesa konski...
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 997
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 914
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 838
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1024
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 805
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 840
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 227
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 57
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 54
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 47
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 47
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 42
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 42
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 41