Najnowsze przepisy
Przepis na popularne ciasto 3 bit przygotowane na puszystym... ⇖ 3
Śledzie z orzechami i pieprzem cytrynowym Święta Bożego... ⇖ 15
Blondynki Pistacjowe – Delikatne, Chrupiące i Nieziemsko... ⇖ 24
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 73
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 27
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 41
Tuszonka w/g JackaW
SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 13-14 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-pieprz ziołowy białowieski 1 g/kg-wywar ze skórek 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym czasie gotujemy do miękkości skorki i mielimy na 2,5 mm następnie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 76
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 111
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 88
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 84
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 112
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 519
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4104
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3548
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2284
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1547
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 989
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 839
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 838