Tuszonka w/g JackaW

SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 13-14 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-pieprz ziołowy białowieski 1 g/kg-wywar ze skórek 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym czasie gotujemy do miękkości skorki i mielimy na 2,5 mm następnie...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 124
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 120
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 154
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1223
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 160
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 217
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 226
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 215
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 369
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 251
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204