Najnowsze przepisy
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 10
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 10
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 6
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 23
Tuszonka w/g JackaW
SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 13-14 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-pieprz ziołowy białowieski 1 g/kg-wywar ze skórek 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym czasie gotujemy do miękkości skorki i mielimy na 2,5 mm następnie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86