Tuszonka wojskowa konserwowa
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/05/tuszonka-wojskowa-konserwowa.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 650 g /krojona w drobna kostke max 2 cm-slonina 700 g /10 mm-pachwina bez skory z przyrostem miesnym 1150 g /szarpakPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol / sol morska 50/50 % 15 g/ kg-3 duze zabki czosnku-cebula suszona platek 7 g/kg-lisc laurowy 0,5 g/kg-ziele angielskie 0,5 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-sloiczki-puszki-szybkowar-zamykarka do puszekWYKONANIESurow...
Najnowsze przepisy
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 4
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 3
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 19
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 20
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 24
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 23
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 214
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 191
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1447
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 198
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 248
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 261
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 276
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 447
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1696
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 963
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 681
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 571
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 536
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 443









































