Najnowsze przepisy
Kurczak w kremowym sosie pieczarkowo-marchewkowym... ⇖ 32
Przepis na mięciutkie, pożywne i pyszneciasteczka owsiane... ⇖ 33
Sernik na spodzie z herbatników to jedno z najbardziej... ⇖ 17
Szukasz pomysłu na fileta z kurczaka? Mam dla Ciebie... ⇖ 21
Tuszonka z dzika
SUROWIEC-mięso z dzika 100% można wykorzystać łopatkę ścinki po obróbce mięśni na wędzonkiPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15 g /kg-pieprz czarny 3 g/kg-przyprawa do dziczyzny 6g/kg (przyprawa z firmy RUNO)-czosnek 4g/kg-skórki wieprzowe ugotowane i zmielone na sitku makowym 50 g/kg-woda 5%WYKONANIESurowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie dodajemy wszystkie przyprawy, dodajemy wodę i skórki . Mieszamy aby...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 46
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 75
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 53
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 64
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 49
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 88
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 492
Przepisy na czasie
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 1530
Przepis na nieziemski deser kawowy z mascarpone i bitą... ⇖ 878
Deser Kora Orzechowa to przepis inspirowany kultowym... ⇖ 835
Wraz z nadejściem jesieni rozpoczyna się sezon na... ⇖ 577
Ciasto Nocny Motyl to bardzo smaczny, dość prosty do... ⇖ 382
Cześć Kochanidziś mam dla Was przepis na po prostu... ⇖ 352
CIASTO SNIKERS BEZ PIECZENIA NA ZIMNOTo ciasto to prawdziwy... ⇖ 323