Najnowsze przepisy
Błyskawiczne proteinowe pancakes od Pan Shaky, które w... ⇖ 21
Pieczony pasztet z warzyw i owoców to danie jarskie do... ⇖ 24
Barszcz Biały (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 33
Co jak co ale nie ma jak swojskie wyroby byłam ostatnio u... ⇖ 22
Tuszonka z dzika

SUROWIEC-mięso z dzika 100% można wykorzystać łopatkę ścinki po obróbce mięśni na wędzonkiPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15 g /kg-pieprz czarny 3 g/kg-przyprawa do dziczyzny 6g/kg (przyprawa z firmy RUNO)-czosnek 4g/kg-skórki wieprzowe ugotowane i zmielone na sitku makowym 50 g/kg-woda 5%WYKONANIESurowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie dodajemy wszystkie przyprawy, dodajemy wodę i skórki . Mieszamy aby...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 47
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 92
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 98
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 132
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 108
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 85
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 227
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 121
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3361
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1830
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1247
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1242
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1113
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 948
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 771
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 732
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 629
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 613