Najnowsze przepisy
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 4
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 32
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 38
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 49
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 63
Tuszonka z łopatki
Wersja 3.SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 13 g/kg-lopatka-pieprz czarny 2 g/kg-lisc laurowy 1 g/kg-cebula suszona 4 g/kg lub swiezej cebuli plasterek grubosci 0,5 cm na sloik/puszke 300 gWYKONANIEMieso tniemy w kostke okolo 3,4 cm i peklujemy 48 godz. Po tym czasie dodajemy cebulke i przyprawy, mieszamy i upychamy ciasno w sloiki/puszki. Sterylizujemy w szybkowarze 70 min. Nastepnie pus...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86