Wędzenie 11.09.2016
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2016/09/wedzenie-11092016.html
Wedzone olcha i buk 4 godz.temp.55-60 .Czesc dopiekana 80-90 stopni 45-60 min
Najnowsze przepisy
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 3
Ostatnio na słodki poczęstunek przygotowałam muffinki z... ⇖ 2
To jedna z tych sałatek, które robi się błyskawicznie,... ⇖ 21
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 19
Jeżeli zastanawiasz się Jak Przechowywać Zakwas z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 159
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 178
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1355
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 187
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 241
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 253
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 268
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 426
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2011
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1124
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 957
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 873
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 833
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































