Wędzenie 11.09.2016
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2016/09/wedzenie-11092016.html
Wedzone olcha i buk 4 godz.temp.55-60 .Czesc dopiekana 80-90 stopni 45-60 min
Najnowsze przepisy
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 6
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 40
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 19
Pyszny, po prostu rozpływa się w ustach, pracy przy nim... ⇖ 22
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 144
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 165
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1323
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 175
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 233
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 241
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 252
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 407
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 274
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 683
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 463
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 234
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 182
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 159









































