Najnowsze przepisy
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 7
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 17
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 19
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 22
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 41
Przepis na lekki i orzeźwiający deser z kiwi, który nie... ⇖ 23
Wędzonka Krotoszyńska

Aby zrobic taka wedzonke musimy poprosic zaprzyjaznionego rzeznika by nam wycial taki kawalek mieska, oczywiscie bez skory i kosci, badz miec dobrego kolege ktory nam to zalatwi.Peklowanie:Na mokro z ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 73
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 837
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 244
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 129
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 665
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 468
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 339
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 287
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 186
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 122