Zakąska
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/07/zakaska.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-1 kg lopatka / szarpak-1 kg slonina bez skory /8 mm-karkowka 0,5 kg /8 mm-1 kg pachwiny bez skory wedzona (z przyrostem miesnym) 4 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-14 g/kg peklosol do lopatki i karkowki-14 g/kg sol morska do sloniny-2 g/kg chilli grys-3 wieksze zabki czosnku do calosci-1 g/kg pieprz czarny-0,5 g/kg lisc laurowy-0,5 g/kg szczypiorek suszony-2 g/kg przypr...
Najnowsze przepisy
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 2
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 13
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 8
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 14
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 14
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 111
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 16
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 169
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 181
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1360
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 190
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 255
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 269
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 431
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 341
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 252
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 188
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 157
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 139
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 111
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 63
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 59
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 54








































