Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 17
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 37
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 59
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46
Zupa grzybowa z opieniek
Skladniki-okolo 1 kg swiezych opieniek-2-3 litry wody-kawalek porcji rosolowej badz jakiejs kostki mozna dac cos wedzonego-sol, pieprz czarny i ziolowy do smaku-wloszczyzna (marchew, pietruszka, seler...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 74
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 106
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 88
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 84
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 112
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 519
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3903
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3499
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2253
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1435
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 929
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 814
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789