Najnowsze przepisy
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 1
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 12
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 12
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 25
Masa makowa, migdałowa z bakaliami.
Masa makowa z dużą ilością bakalii, idealna do strucli i makowców.Składniki:mak 250 gram1 duży olejek migdałowycukier 1/2 szklankiorzechy włoskie rozdrobnione 10 dagblanszowane migdały rozdrobnione 10 dagrodzynki 5 łyżekkandyzowana skórka pomarańczy 5 łyżekśmietana 30 % tłuszczu 250 mlWykonanie:Zaparzamy mak we wrzącej wodzie 10-15 minut, przecedzamy przez gęste sito, studzimy...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 21
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 52
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 58
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52