Najnowsze przepisy
Aby zapobiegać niedoborom magnezu, warto włączyć do... ⇖ 20
Karkówka, jedno z najbardziej soczystych i aromatycznych... ⇖ 42
Pieczone gołąbki z pomidorowym sosemPieczone gołąbki z... ⇖ 28
Fit Zapiekanka z Kurczakiem i Warzywami – Niskokaloryczna... ⇖ 39
Zapiekanka z boczkiem i jajkiem należy do dań, które... ⇖ 19
Sałatka z awokado i mango z rukolą, orzeszkami piniowymi... ⇖ 26
Tuszonka z dzika
SUROWIEC-mięso z dzika 100% można wykorzystać łopatkę ścinki po obróbce mięśni na wędzonkiPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15 g /kg-pieprz czarny 3 g/kg-przyprawa do dziczyzny 6g/kg (przyprawa z firmy RUNO)-czosnek 4g/kg-skórki wieprzowe ugotowane i zmielone na sitku makowym 50 g/kg-woda 5%WYKONANIESurowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie dodajemy wszystkie przyprawy, dodajemy wodę i skórki . Mieszamy aby...
Przepisy z bloga
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 55
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 50
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 53
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 45
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 85
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 487
Przepisy na czasie
Zupa z kurczakiem, papryką i pieczarkami to pyszne i... ⇖ 13350
Sezon na śliwki jest w pełni, więc nie może obejść... ⇖ 4654
Ciasto na herbatnikach z kremem na bazie mascarpone.... ⇖ 4333
Co roku robię chociaż kilka słoików z dżemem z cukinii... ⇖ 2077
Tym razem mam przepis przede wszystkim dla osób, którym z... ⇖ 1238
Smarowidło do chleba z tego przepisu jest uwielbiane w... ⇖ 995