Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 10
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 8
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 15
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 138
Boczek surowy z próżni wędzony 2-3 razy
SUROWIEC-tłusty boczek bez skóryPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 22-25g/kg-ulubione przyprawy-worki i pakowarka próżniowaWYKONANIEBoczek tniemy w 8-10 cm pasy odcinamy skórę i przyprawiamy nacieramy peklosolą i przyprawą jaką lubimy, może być np. jakaś mieszanka gotowa lub skomponowana przez nas. Pakujemy próżniowo na okres minimum 3 miesiące....
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 76
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90