Najnowsze przepisy
W sytuacji zagrożenia życia lub zdrowia niezwykle ważna... ⇖ 1
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 11
Zapraszam Was dzisiaj na kulinarne szaleństwo w postaci... ⇖ 19
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 28
Boczek ze skórą-Air Fryer/Ninja 500

SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze skórą 1kg-przyprawa prymat grill pikantny i ziołowy-olej w dozowniku do pryskaniaWYKONANIEBoczek, a konkretnie skórę nacinamy w paski lub kratkę, posypujemy przyprawą z każdej strony wstawiamy do lodówki na 2 godz.po tym czasie boczek układamy w szufladzie skórą do dołu spryskujemy delikatnie olejem, ustawiamy temp. 160 stopni 25 min program Air fry uruchomiamy urządzenie po tym czasie obracamy boczek i spryskujemy ponownie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 81
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 861
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 95
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 155
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 169
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 147
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 263
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 180
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 142
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 305
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1745
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 879
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 838
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 565
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 481
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 457