Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 12
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 12
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 64
Brioche z migdałową skórką.
W piekarniku ląduje miękka bułka okraszona migdałową pastą. Ideał który stwarza jedność z wszelakimi dodatkami. Od karmelu po krem z czekolady, konfitury czy solo z masłem. Taki wypiek przystroi każdy stół. Podawaj z: Czas przygotowania: 3 godziny Porcja: Tangzhong: Ciasto: Toping: 1. Składniki na tangzhong gotuję w małym garnuszku. Potrwa to jakie 30-45 sekund. Mleko... Czytaj dalej
Przepisy z bloga
Aromatyczny i soczysty kurczak podany na wszystkim znanej... ⇖ 66
Jedwabisty krem pistacjowy ukradnie serce każdego! Wręcz... ⇖ 44
Niesamowite danie które wkradnie się na zawsze w Wasze... ⇖ 49
Przepis na gnocchi alla sorrentina. W końcu jest czwartek... ⇖ 40