Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 9
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 9
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 17
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 16
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 10
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 21
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym przepisPlacki... ⇖ 22
Karkówka peklowana na sucho
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo sól 9 gr/kg-sól wędzona 9 gr/kg ( można pominąć i dać zwykłą sól lub peklo sól) ja użyłem wędzonej.-dwa termometry, jeden musi być z sondą-garnek odpowiedniej wielkościWYKONANIEKupione mięsko płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy i peklujemy oraz solimy zgodnie z gramaturą.Pakujemy w próżnie lub zawijamy szczelnie w folie spożywczą, ewentualnie wkładamy w jakiś pojemnik z pokrywką. Peklujemy 7-10 dni w...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 70
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 101
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 84
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 79
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 107
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 516
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3445
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3304
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2188
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 744
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 731
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 708
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 655