Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 15
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 20
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 45
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Karmel jabłkowy czyli naturalne słodzidło.
Dzisiaj pod nóż bierzemy produkt szeroko przez nas wykorzystywany. Ze względu na ilość jabłoni które ozdabiają nasz ogród produkty z jabłek u nas przeważają. Karmel jabłkowy głównie służy nam jako zamiennik cukru w wszelakich przetworach. Wystarczy mała ilość aby przetwory nabrały słodkości i oryginalnego smaku. Biały cukier odchodzi raczej w zapomnienie. Zaskoczy was smak tego... Czytaj dalej
Przepisy z bloga
Niesamowite danie które wkradnie się na zawsze w Wasze... ⇖ 44
Przepis na gnocchi alla sorrentina. W końcu jest czwartek... ⇖ 35
Jaki Polak nie jadł takiej kanapki? Przecież to wręcz... ⇖ 40