Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 22
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 46
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 65
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 32
Karp w śmietanie
Kto nie zna Karpia :)Ta tradycyjna ryba naszych stawów zapewne już nie jednemu się znudziła, ale ja jednak podam wam mój stary przepis na karpia w śmietanie, którego uwielbiam.Zapraszam na przepis:Składniki:Karp 12.Cebula duża 1 szt.Śmietana 30% 12 małego kubeczka.Sól.Pieprz.Papryka ostra chili nie koniecznie zazwyczaj nie dodaję.Olej.Wykonanie:Na oleju zeszklić cebulę pokrojoną...
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 373
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 419
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 486
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3915
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3499
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2254
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1444
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 933
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 819
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 794